Τρίτη 17 Μαρτίου 2015


1. Αφού η τηλεόραση, τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ΔΕΝ μιλάνε για Τρόϊκα, έ, τότε, αυτή (η τρόϊκα ντε), απλά δεν υπάρχει !
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, απλά είναι … out !

2. Αφού η τηλεόραση, τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ΔΕΝ μιλάνε για Μνημόνιο, έ, τότε, ο κάθε Στρατούλης μπορεί να μιλάει για το τέλος του μνημονίου !
Οι γνωστές … Στρατουλειάδες !

3. Αφού η τηλεόραση, τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ΔΕΝ βρήκαν τίποτα το … κακό στην αθώωση για το χαστούκι, άρα δεν υπάρχει βία !
Δεν υπάρχει φασισμός, δεν υπάρχει bulying, όλα καλά !

4. Αφού για την τηλεόραση, για τα γνωστά τηλεοπτικά παπαγαλάκια ΔΕΝ υπάρχουν άλλα κόμματα πλην του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, προφανώς και δεν υπάρχουν !
Αυτά που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους; … Οφθαλμαπάτη !

5. Αφού για την τηλεόραση, για τα γνωστά τηλεοπτικά παπαγαλάκια ΑΞΙΑ έχουν τα … κασκόλ, τα πουκάμισα χωρίς … γραβάτα, οι φωτογραφήσεις και ΟΧΙ η πολιτική και η οικονομία που εκφράζεται, τότε και ο κόσμος με … αυτά θα ασχολείται !
Όλα στο βωμό της επικοινωνίας !

6. Αφού η τηλεόραση και τα γνωστά παπαγαλάκια, έχουν αποδεχτεί το χρέος των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών ΕΙΝΑΙ του λαού, έ, τότε εμάς δεν μας … πέφτει λόγος !
Και, όσων μας πέφτει και καθημερινά βρισκόμαστε στο δρόμο του αγώνα, απλά μας εξαφανίζουν !

7. Για την τηλεόραση και τους δημοσιογραφίσκους παπαγαλίσκους, αξία δεν έχουν οι ανάγκες του λαού, τα προβήματά του, οι αγωνίες του, αλλά το … ουζάκι του Τσίπρα, οι … βόλτες του Τσίπρα και το … σεξ απήλ του !

Όσοι από μας εξακολουθούμε να διακατεχόμαστε από πολιτική (τουλάχιστον) σοβαρότητα, έ, … κακό του κεφαλιού μας !


Από faros.wordpress.com

Προτείνετε το άρθρο σε .....